User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: No sound from radio!!!

  1. #1
    Join Date
    May 2009
    Location
    Chicago
    Posts
    55
    United States
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default No sound from radio!!!

    Hello..members. I recently started the bike for a day trip,when i turned on the radio.NO SOUND AT ALL. I put on AUX plugged in my phone NO SOUND!Removed the fairing checked the wiring,side cover checked fuses,NOTHING. The unit turns on and i can change stations...the SP lit up so i know its on speaker mode, i have no idea, your help is wanted..lolol
    When peopleshow you who they really are...BELIEVE THEM!!

  2. #2
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Dexter
    Posts
    16,073
    United States
    KY
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: No sound from radio!!!

    Could the CB be on and silencing it?
    Faded Blue is the fastest.

  3. #3
    Join Date
    May 2009
    Location
    Chicago
    Posts
    55
    United States
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: No sound from radio!!!

    no..i checked the CB turns on and off...No sound from the CB either
    When peopleshow you who they really are...BELIEVE THEM!!

  4. #4
    Join Date
    Jun 2019
    Location
    Calgary
    Posts
    5
    Canada
    AB
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: No sound from radio!!!

    Quote Originally Posted by LtShame View Post
    no..i checked the CB turns on and off...No sound from the CB either
    You checked the fuses left side cover; sure.
    But sure as I can be there is another fuse set pertaining found right front fairing bottom. Where rec/reg is.
    Also toggling the talk button is a possibility.

Similar Threads

  1. My Radio produces no sound while in Acc....
    By Sapper in forum Royal Star Venture Tech Talk ('99 - '13)
    Replies: 4
    Last Post: 06-25-2013, 06:53 AM
  2. XM Radio .... No sound
    By AngryAmish in forum GPS, Audio, Electronics
    Replies: 1
    Last Post: 06-02-2013, 11:13 PM
  3. no sound from radio
    By trkcrawler in forum Royal Star Venture Tech Talk ('99 - '13)
    Replies: 6
    Last Post: 03-22-2009, 08:55 PM
  4. no sound from CB radio.
    By mytquin007@cox.net in forum GPS, Audio, Electronics
    Replies: 11
    Last Post: 11-16-2008, 05:50 PM
  5. Radio/sound issues
    By gdebruin123 in forum Royal Star Venture Tech Talk ('99 - '13)
    Replies: 5
    Last Post: 08-18-2008, 01:26 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •