VentureRider.Org Ace High Leathers  

Home Venture History Classifieds Links VRAwards VRPhotos VRChat VRStore Donate
Go Back   VentureRider.Org > VentureRider Website Discussion > Bug Reports

User's Login
User Name
Password
Remember Me?
Mini Stats
Members 12,700 Entries 0
Members Entries
Threads 52,216 Reviews 0
Threads Reviews
Posts 622,153 Polls 45
Posts Polls
Content 0 Files 0
Content Files
Links 64 Ads 0
Links Ads
More...
  #1  
Old 03-04-2012, 01:41 PM
jasonm. jasonm. is offline
Supporting Member
Supporting Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Find jasonm. on Google Maps! Litchfield County
Thumbs down Cannot post replies

I have to hit preview for this new thread post. But cannot do any "REPLIES" on other threads?
__________________
My 87 Venture, still a corner carving, tire smoking, beast
Reply With Quote
  #2  
Old 03-04-2012, 01:46 PM
Freebird's Avatar
Freebird Freebird is offline
ADMIN - 2013 Road Glide Ultra
Freebird has a Profile Picture
Supporting Member


 
Join Date: Aug 2006
Location: Find Freebird on Google Maps! Oberlin, OH
Default

I've received no other reports of anybody having a problem. Which posts are you trying to reply to? It's not in the tech library is it? Those are read only and nobody can reply there.

Also, you shouldn't have to hit preview though.
__________________



Reply With Quote
  #3  
Old 03-04-2012, 02:14 PM
jasonm. jasonm. is offline
Supporting Member
Supporting Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Find jasonm. on Google Maps! Litchfield County
Default

Been happening for a week.I could not do ANY replies. Now today, it seems random...but only on this site. No particular thread. I finally was able to post this Thread.
__________________
My 87 Venture, still a corner carving, tire smoking, beast
Reply With Quote
  #4  
Old 03-04-2012, 03:22 PM
Rick Haywood's Avatar
Rick Haywood Rick Haywood is offline
2000 MM Edition #689
Rick Haywood has a Profile Picture
Supporting Member


 
Join Date: Aug 2010
Location: Find Rick Haywood on Google Maps! Eureka, Illinois
Default

Are you using firefox? That happened to me when I was using it I had to go back to explorer
__________________

Love Ya Rick & Shirley
Reply With Quote
  #5  
Old 03-04-2012, 03:25 PM
Freebird's Avatar
Freebird Freebird is offline
ADMIN - 2013 Road Glide Ultra
Freebird has a Profile Picture
Supporting Member


 
Join Date: Aug 2006
Location: Find Freebird on Google Maps! Oberlin, OH
Default

I wonder if it is something in the security settings or something. I always use Firefox and have never had that happen. Just installed Firefox 11 yesterday and still no problems.
__________________



Reply With Quote
  #6  
Old 03-04-2012, 03:33 PM
jasonm. jasonm. is offline
Supporting Member
Supporting Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Find jasonm. on Google Maps! Litchfield County
Default

now I can reply...I'm using IE7 I think. This is a work/home PC. So I cannot change to IE8 till work tells me to....
__________________
My 87 Venture, still a corner carving, tire smoking, beast
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cannot post replies on any forum thread jasonm. Bug Reports 2 08-23-2011 04:33 AM
progo camera replies ...thanks cb1313 Watering Hole 0 01-07-2010 11:10 AM
How do I post a ....? SilvrT Watering Hole 1 11-03-2009 01:06 PM
I know; another post, but MasterGuns First Generation Venture Tech Talk 6 06-17-2009 07:31 AM
E-mail notification of replies to threads I participate in slipstreamer Computer help and tips for using this site. 3 08-11-2007 10:28 AM


All times are GMT -4. The time now is 12:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2004 VentureRider.org